Presedintele timisorenilor a rabufnit la finalul meciului cu FC National, scor 1-1, impotriva arbitrajului, considerand ca echipa sa a fost dezavantajata, fiindu-i refuzate doua penalty-uri.

Rezultatul jocului cu FC National l-a dezamagit pe Marian Iancu, acesta cerand excluderea din arbitraj a lui Marian Salomir. In acelasi timp, oficialul timisorean i-a certat pe jucatori si mai ales pe antrenorul Cartu.

ACUZE.

La finalul partidei de pe stadionul "Dan Paltinisanu", Marian Iancu a tunat impotriva arbitrului care a revenit dupa o suspendare de doua etape, primita dupa meciul Steaua - Rapid. Initial, "centralul" clujean fusese oprit de la delegari pe termen nelimitat si exclus de pe lista FIFA. In cele din urma insa, CCA l-a iertat pe Salomir si l-a delegat la meciul de la Timisoara. "Nu ne-a acordat doua penalty-uri. Nu se poate asa ceva, a fost foarte aproape de faza, la trei metri, insa s-a facut ca nu vede. Nu este pentru prima data cand acest arbitru dezavantajeaza Poli, si-a mai cerut scuze public acum un an si jumatate. Cer excluderea din arbitraj a lui Marian Salomir", a declarat Iancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.