"In ultimii trei sau patru ani a avut evolutii bune in Romania. Steaua a avut o strategie foarte buna de transferuri. Anul trecut a jucat foarte bine in UEFA si atit acasa, cit si in deplasare este capabila sa cistige in fata oricarei echipe. Punctul forte este echipa si are mari jucatori in atac. In mod clar Real Madrid este favorita, dar nu va fi usor", a spus Hagi.

Hagi a spus ca intreaga Romanie este mindra de jucatorii Stelei, dar a precizat ca nu exista echipa care sa nu aiba puncte slabe. De asemenea, el a spus ca a fost o onoare pentru el sa joace atit la Real Madrid cit si la Steaua.

Intrebat daca fotbalul s-a schimbat mult ultimii in zece ani, Hagi a raspuns: " Acum este mai rapid ši mai agresiv. Real Madrid este o echipa cu mari campioni, trece prin momente mai grele, dar totul se va rezolva dupa ce vor veni rezultatele", a comentat Hagi.

Hagi isi doreste ca marti sa cistige echipa care joaca mai bine. "Iubesc mult ambele echipe. dar pentru ca sintem in Romania, atunci sa cistige Steaua", a completat Hagi.