Desi presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, declarase ca a pus pariu ca HCM va invinge si in cea de-a treia partida din Liga Campionilor la handbal, campionii Romaniei nu au avut nicio sansa in fata campionilor Germaniei, THW Kiel. Echipa la care evolueaza mai multi campioni mondiali si europeni s-a impus cu 37-28, la capatul unui meci in care i-a depasit pe elevii lui Lucian Rasnita la toate capitolele.

Nemtii s-au distantat rapid pe tabela de marcaj, HCM nereusind sa contracareze jocul oaspetilor, diferenta de 10 goluri dupa numai 15 minute de joc reflectand exact ostilitatile de pe teren. In ultima parte a primei reprize, campionii nostri au echilibrat disputa, insa Kiel a pastrat un avantaj linistitor. A doua parte a semanat cu prima repriza, romanii aratandu-si limitele in fata favoritei la castigarea Ligii, chiar daca, spre finalul meciului, constantenii au redus din diferenta.

Urmatoarea partida in Liga Campionilor a celor de la HCM va avea loc in deplasare, pe data de 22 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.