Mai dificila decit Barcelona! Asa au caracterizat-o pe Real ziaristii spanioli veniti in Romånia pe urmele galacticilor. In Aeroportul Henri Coanda s-au strins aseara si citiva suporteri imbracati in culorile Realului, dar care nu au putut intra la salonul de primire, accesul fiind restrictionat.

Ca orice oaspete de mare clasa, Realul a intirziat, doi dintre jucatorii lui Capello uitindu-si pasapoartele acasa. In toata nebunia din aeroport, politistii si jandarmii au urmat pas cu pas regulile impuse, mai intii legitimarea ziaristilor, apoi trecerea prin detectorul de metale. Primul care nu a atras atentia a fost avionul, unul pe masura renumelui clubului spaniol, personalizat cu emblema clubului si vopsit in culorile galactice.

Angajatii aeroportului i-au asaltat pe elevii lui Capello pentru autografe inca de pe scarile avionului. Momentul zero s-a produs la ora 20:55, cind jucatorii Realului au inceput sa intre in salonul prezidential. Primul care a intrat a fost Ronaldo, dar imediat s-a retras timid, lasindu-l pe Emerson sa faca primul pas.

A urmat Robinho, apoi Ronaldo, Beckham si restul galacticilor. Imbra cati la patru ace, jucatorii lui Capello au zabovit in salonul oficial si au zimbit fotoreporterilor. Morocanosii au fost Beckham si Ronaldo. Doar 5 minute a durat sedinta foto. Escortati de Politie s-au indreptat spre fortareata care ii va adaposti pina miercuri.

Oli, la antrenament

Prezent la meciul Getafe - Real Madrid, incheiat cu infringerea galacticilor cu scorul de 0-1, tehnicianul Cosmin Olaroiu s-a intors ieri in tara cu doua ore mai devreme decit era stabilit, in jurul orei 16:00. Se pare ca aceasta schimbare de plan a fost cauzata de faptul ca antrenamentul ros-albastrilor era programat pentru ora 17:00 si antrenorul si-a dorit sa nu rateze sedinta de pregatire.

Pact de confidentialitate

Prezenta Realului in Romania creeaza multa vilva, toata lumea fiind curioasa sa afle ce-i place lui Ronaldo, cum este Raul in afara terenului sau ce maninca Beckham. Aceste curiozitati vor fi satisfacute abia dupa plecarea spaniolilor din tara. "Am semnat un contract de confidentialitate cu Real Madrid si abia dupa ce vor parasi Romania, vom putea oferi informatii despre jucatori", a declarat Dina Litica, managerul de relatii publice al hotelului Marriott, locul in care vor fi cazati jucatorii Realului.

Radoi indeamna la curaj

Reintors printre colegii sai de la Steaua, capitanul ros-albastrilor ii indeamna pe acestia sa abordeze cu mai mult curaj meciul de miine: "Pentru a avea sanse la victorie baietii trebuie sa intre cu incredere. Daca vor juca asa cum au facut-o cu Lyon, nu au nici o sansa".