Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a anuntat public, la un post local de televiziune si mai apoi la TV Sport, ca s-ar putea ca sprijinul sponsorului Balkan Petroleum ar putea fi retras daca nu se rezolva problema concesionarii Stadionului "Dan Paltinisanu". Iancu nu a negat nici faptul ca in cazul despartirii de clubul de pe Bega ar putea sa ajunga actionar la Rapid!

Problema care a starnit nemultumirea investitorilor este taraganarea concesionarii stadionului, proprietate a statului, catre Balkan Petroleum, grupul care a sprijinit financiar echipa in ultimii doi ani.

"Echipa merge, creste si investitia va da roade. Dar noi vrem locul 1, alt loc nu exista pentru noi si vreau sa stiu daca Timisoara vrea echipa de locul 1. Sunt aici oameni care se multumesc cu mai putin, asa ca vrem sa stim daca aici comunitatea isi doreste performanta sau nu."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.