De neoprit. Ganea si Niculescu au marcat pentru trei puncte mari, dar chinuite. In atmosfera de priveghi din Groapa, Farul a devenit victima numarul 11

"Azi a murit un mare dinamovist", spunea Ion Marin in primavara, cand a fost dat afara de la alb-rosii dupa doar cateva etape. "Sapaliga" parea ca vine cu ganduri de razbunare pe stadionul unde si-a petrecut aproape intrega cariera de fotbalist. Jucatorii Farului n-au inteles insa orgoliul antrenorului si n-au crezut in niciun moment, nici macar la 1-1, ca pot incurca trupa invincibila a lui Rednic. Primul gol, lovitura superba de cap a lui Ganea, a venit dupa ce capitanul Schiopu a facut un marcaj pentru care, la grupele de copii si juniori, cara sacul cu mingi tot sezonul.

Moti a dat emotii

A 11-a victorie a "cainilor" a fost pusa in pericol de o iesire hazardata a lui Matache si o eroare de plasament a lui Moti. Liviu Mihai a egalat, iar meciul a capatat un pic de suspans, dar din acela ca in filmele cu Van Damme. Dupa cateva ocazii si 15 minute de pauza, Niculescu a marcat golul victoriei. La final, Puriul era mai suparat din cauza accidentarii lui Ze Kalanga si a jocului defensiv practicat de Farul. "Au pus vapoarele in poarta", a acuzat Rednic. "A vazut alt meci", a replicat Ion Marin. Acesta a fost cel mai interesant duel unu la unu din toata seara.

S-a rupt Ze Kalanga

Constanteanul Maxim a avut o interventie criminala la Ze Kalanga in minutul 15. Angolezul a parasit terenul, fiind inlocuit cu Danciulescu. "M-am enervat foarte tare cand am aflat ca va sta pe tusa o luna. Este o pierdere mare pentru noi. Constantenii au jucat dur", a spus Mircea Rednic. Supararea Puriului este justificata pentru ca in lotul "cainilor" nu mai exista un mijlocas dreapta de meserie. In partida de sambata, pe acest post a fost trecut Adrian Cristea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.