Saltul valoric inregistrat de echipele romanesti in cupele europene s-a rasfrant si asupra salariilor tehnicienilor din primul esalon. Toti patronii de club sunt interesati de accederea in fazele superioare ale competitiilor de pe batranul continent, asa ca au marit miza fata de anii trecuti. Paradoxul consta in faptul ca Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei care se afla pe ultimul loc in clasament - FC Arges -, are cel mai mare salariu din Liga I: 250.000 de dolari pe sezon! In plus, fostul international a solicitat si o prima de instalare de 100.000 de dolari pentru a fi de acord sa treaca de la CFR Cluj la formatia din Trivale.

Oricum, lider la castiguri este, de departe, Cosmin Olaroiu, tehnician care a adunat multe bonusuri din Liga Campionilor. Pana acum, el a bifat 100.000 de dolari pentru accederea in grupe si 20.000 de dolari pentru senzationala victorie de la Kiev, la care se adauga salariul sau anual. De asemenea, patronul Gigi Becali i-a promis un ceas de firma, de 50.000 de dolari, stiindu-se ca Oli este un colectionar inrait, dar modelul respectiv se epuizase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.