Pentru ca se foloseste de serviciile oferite de Stadionul "Ion Oblemenco", finantatorul Universitatii ar trebui sa plateasca, in fiecare luna, catre Primaria Craiova, suma de 20 milioane de lei. Aflat in impas financiar de ceva vreme, Adrian Mititelu nu s-a achitat de datorii de mai bine de un an, in momentul de fata avand stranse, cu tot cu penalitati si dobanda, aproximativ 300 milioane lei vechi. Nervos ca oficialitatile locale craiovene il strang cu usa, transmitan-du-i, recent, ca nu mai doresc ca la anul sa prelungeasca actualul contract de inchiriere a arenei pe care joaca "alb-albastrii", finantatorul Stiintei si-a varsat naduful zilele trecute.

Astfel, aflat pe pista stadionului care poarta numele unui mare fotbalist al Universitatii, Adrian Mititelu i-a amenintat, injurat si fugarit pe atletii Clubului Sportiv "Olimpic" Craiova. Mai mult decat atat, fostul ospatar i-a acuzat pe diriguitorii respectivului club ca, prin intermediul microhotelului pe care il detin, fura curent de la Stadionul "Ion Oblemenco" si tocmai de aceea nu doreste sa achite imensele datorii pe care le are fata de Primarie.

"Este inadmisibil ce s-a intamplat. Mititelu a injurat si a amenintat copii cu varste de 8 si 9 ani, care nu au nici cea mai mica vina. Eu nu am fost pe stadion, dar am aflat de la sportivi si de la antrenori. Am inteles ca i-a fugarit si le-a aruncat echipamentul de antrenament si tot ceea ce aveau", a confirmat Eleodor Rosca, antrenor in cadrul Clubului Sportiv "Olimpic" Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.