Gabriel Tamas (foto dreapta), fundasul lui Spartak Moscova, a fost imprumutat pentru un sezon la Dinamo, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. Tamas a avut ieri o ultima discutie cu antrenorul lui Spartak, Aleksandr Starkovs, care si-a dat acordul pentru revenirea internationalului roman la Dinamo.

"Ma bucur ca s-au terminat tratativele. Am avut emotii pentru ca parerea antrenorului a contat decisiv. M-am gandit numai la Dinamo si sunt fericit ca ma intorc acasa. Abia astept sa-i vad pe baieti, sa joc din nou in tricoul lui Dinamo. Trebuie sa prind avionul", a declarat Tamas pentru site-ul oficial al FC Dinamo. Tamas s-a transferat acum doi ani de la Dinamo la Galatasaray (echipa cu care a jucat in UEFA Champions League), iar de un an este la Spartak (unde mai joaca Adrian Iencsi si Florin Soava).

Tamas va primi la Dinamo un salariu anual de 80.000 de euro, renuntand pentru aceasta perioada la aproape 400.000 de euro, atat cat primea in Rusia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.