Deputatul i-a comunicat fostului vicepremier, printr-o hirtie cu antetul Parlamentului, ca nu mai vine in tribuna la giulesteni, deranjat fiind de faptul ca nu a fost desemnat sa organizeze deplasarea rapidistilor la Tel Aviv.

Dupa ce, in urma cu mai bine de o luna, deputatul de origine israeliana, Nati Meir, incercase sa investeasca la Rapid, prin intermediul fiului sau, Or Meir, parlamentarul s-a dezis, mai nou, de clubul din Giulesti. Prin intermediul unei hirtii oficiale cu antetul Parlamentului Romaniei, avind si numar de inregistrare, Nati Meir i-a transmis patronului rapidist George Copos ca nu va mai veni in tribune la meciurile Rapidului. Supararea deputatului vine dupa ce fostul vicepremier nu l-a lasat sa organizeze deplasarea echipei antrenate de Razvan Lucescu in Israel, pentru meciul din grupele Cupei UEFA, cu Hapoel Tel Aviv, astfel ca parlamentarul care se lauda cu mosteniri fabuloase a pierdut un posibil comision.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.