Gigi Becali declara cu cateva zile in urma: "Bine ca a plecat Dorinel Munteanu de la CFR Cluj Napoca. Il stimez prea mult ca sa nu ma bucur ca s-a decis sa se desparta de Muresan si Paszkany"!

Steaua, campioana tarii, intalneste astazi in cadrul etapei a 11-a a Ligii I pe CFR Cluj Napoca, una dintre revelatiile acestui inceput de campionat. Este foarte adevarat ca in ultimul timp ceferistii de pe Somes n-au mai aratat acelasi aplomb si bucurestenii din Ghencea abia ii asteapta sa le aplice o lectie de fotbal pentru ca ei nu pot uita ca anul trecut multe necazuri le-au produs, intre care si o infrangere in Gruia.

Cosmin Olaroiu le-a impus elevilor sai un program adecvat de pregatire, iar pe cei care au jucat cu Belarus i-a menajat. Dar ca un adevarat profesionist ce este, Nicolae Dica a dat o fuga pana acasa, la Pitesti, dar s-a si pregatit cu fostii lui colegi de la FC ARges, alaturi chiar de Dorinel Munteanu, noul antrenor al argesenilor. Continua sa fie indisponibili Nesu, Radoi si Victoras Iacob. CFR Cluj Napoca vine la Bucuresti cu noul ei antrenor italienul Cristiano Bergodi, despre care Iulian Muresan spune ca este un adevarat profesionist si ca sub conducerea lui tehnica echipa va continua sa joace un fotbal ofensiv, asa cum a facut-o si pana acum.

Cat de ofensivi vor fi clujenii fara Dorinel vom vedea astazi in meciul care este de fapt derby-ul rundei a 11-a. Mare pacat ca partida se va disputa pe un stadion... gol, spectatorii suportand consecinta rafuielilor lor cu dinamovistii. Arbitrii partidei vor fi 3. Coltescu, Fl. Buzanescu (ambii din Craiova), B. Meghesan (Tarnaveni). Rezerva: Fl. Ghimbasan (Brasov)

Victorie cu orice pret!

Inaintea acestui meci (Universitatea - Ceahlaul), patronul craiovenilor Adrian Mititelu atragea atentia tuturor: "La Urziceni, in etapa precedenta, am obtinut trei puncte nesperate, mari cat roata carului. I-am felicitat pe antrenori si pe jucatori. In acelasi timp le-am atras atentia ca victoria de acolo va insemna zero daca nu vom castiga si meciul urmator, cel cu Ceahlaul. Ori batem, ori murim, asta le-am mai spus"!
S-a spus ca Universitatea a castigat partida de la Urziceni cu foarte multa sansa. Dar ce se mai poate castiga astazi in fotbal, cand echipele sunt apropiate valoric? Oricat de mult noroc au avut craiovenii la Urziceni, nu trebuie omis faptul ca ei au abordat acel meci cu un nou antrenor, Stefan Stoica, si ca acesta a umblat indeosebi la moralul jucatorilor. A facut si unele mici modificari in asezarea jucatorilor pe teren, iar acestea au dat roade.

Ceahlaul nu este insa Unirea. Este o nuca foarte tare, cu un antrenor, Ion Moldovan, care are mare experienta si cu un conducator de club, Gheorghe Stefan, foarte priceput si foarte tare ca primar al orasului Piatra Neamt.

De va invinge, Universitatea va mai descreti fruntile inimosilor ei suporteri. Meciul se va disputa la Caracal, terenul din Banie fiind suspendat din cauza de... Mititelu! Arbitrii partidei vor fi: Cr. Balaj, Z. Szekely, Tr. Martis (toti din Baia Mare), Rezerva: V. Lungu (Sibiu).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.