Antrenorul aradenilor a declarat ca desi s-a legitimat ca jucator, totusi nu are de gind sa revina pe teren in acest tur

"A fost o discutie amicala cu conducerea clubului. Deoarece nici eu nici Roland Naghi n-am avut meciuri de retragere, am convenit sa o facem acum. Am trimis actele dar eu sint preocupat acum sa antrenez, nu sa joc. Poate vom intra la meciul cu Timisoara din retur. Nu fac antrenamente. Mai util e sa stau deoparte. Poate din iarna, daca voi putea sa ma antrenez, voi incerca. S-au adunat anii, s-au adunat kilograme. Oricum, nu voi avea nimic de cistigat din legitimare", a afirmat Lacatus.

Meciul cu Unirea Urziceni de simbata, din etapa a XI-a a Ligii I, il ingrijoreaza pe antrenorul echipei UTA. El crede ca instalerea lui Dan Petrescu pe banca tehnica a echipei din Urziceni a fost inspirata. "Chiar daca a pierdut in primul meci, nu ne asteapta o partida usoara", a afirmat Lacatus.

Acesta crede ca retragerea din activitatea de jucator a lui Dorinel Munteanu este o surpriza: "El putea sa mai joace linistit. Avea continuitate in joc la echipa de club si la echipa nationala. Nu cunosc insa celelalte probleme. S-a gindit probabil sa-si vada de meseria de antrenor".

Fostul international a spus ca nu a primit nici o invitatie de la Steaua pentru meciul cu Real Madrid si nici nu va merge sa-l vada din stadion, preferind televizorul. Fostul jucator al Stelei si al spaniolilor de la Real Oviedo a mai spus ca a jucat de cinci ori cu Real Madrid, doua amicale cu Steaua si trei oficiale cu Oviedo. "Din pacate nu am avut nici un meci oficial cu Steaua. Am jucat de doua ori. Am cistigat unul cu 2-1, la La Coruna. Cu Oviedo de trei ori, am cistigat odata cu 1-0, am dat si gol. Odata am pierdut cu 2-0, iar alta data cu 4-0. La cel cu 1-0 era si Hagi in teren la Madrid. Totusi este Real Madrid. Mi-as dori din tot sufletul un rezultat pozitiv pentru Steaua, dar nu va fi usor".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.