Suspendatii Stelei revin, iar cei convocati la nationala lui Piturca vor fi menajati

Prefatata de declaratiile beligerante ale patronilor celor doua echipe, Gigi Becali si Iuliu Muresanu, partida de miine, dintre Steaua si CFR Cluj, da ceva batai de cap antrenorului stelist, Cosmin Olaroiu. Acesta se pare ca-l va menaja pe Dica, fotbalistul Stelei care nu a avut pauza, el jucind pentru nationala lui Piturca. Goian este un alt jucator care va sta, el fiind suspendat dupa meciul de la Iasi.

Un al treilea jucator ros-albastru care a evoluat contra Belarusului, Petre Marin, va trebui sa intre din primul minut contra celor de la CFR Cluj, pentru ca Nesu inca mai resimte dureri in zona rotulei piciorului sting si nu va fi fortat, de el fiind mare nevoie la ora partidei cu Real Madrid. Pe de alta parte, va fi titular Ghionea, fundasul stelist parasind cantonamentul nationalei inainte de partida cu Belarus din cauza unor probleme de sanatate.

Odata cu revenirile lui Lovin si Thereau, ambii dupa suspendari, Oli are ceva mai multe variante dintre care sa aleaga, asa ca titularizarea celor doi in detrimentul fotbalistilor obositi este o solutie viabila. Si israelianul Saban este unul dintre cei care ar putea aparea in primul unsprezece al Stelei, el jucind titular in echipa tarii sale in partida contra celor din Rusia. In atacul stelist ar putea evolua pentru prima data cuplul Thereau - Valentin Badea, atacantii adusi inainte de inceperea acestui campionat.

Francezul vine dupa cele doua etape in care a stat pe tusa, in urma eliminarii din meciul cu Dinamo, iar vasluianul are citeva meciuri deloc reusite la activ, astfel ca dorinta amindurora de a demonstra ca se poate conta pe ei la ora partidei cu Real Madrid, din Liga Campionilor, poate fi decisiva pentru trupa lui Olaroiu.

S-a accidentat mai rau!

Vasilica Cristocea, mijlocasul Stelei, a fost jucatorul pe care Gigi Becali l-a regretat cel mai tare in seara meciului cu Olympique Lyon. Accidentarea sa, o intindere la muschii aductori, a recidivat la antrenamentul de alaltaieri, el devenind indisponibil si pentru partida cu Real Madrid. Desi se parea ca leziunea e vindecata, la o rupere de ritm, intinderea a recidivat.

Amintiri cu pumni

In sezonul trecut, la partida dintre Steaua si CFR Cluj, managerul general al echipei campioane, Mihai Stoica, a coborit din loja si l-a lovit cu pumnul pe unul dintre spectatorii de la tribuna zero. Acesta se facea vinovat, in opinia lui Mihai Stoica, de faptul ca-l injura incontinuu pe Dica. Oficialul stelist a primit o suspendare de opt luni pentru acel incident.

Gigi, din nou la muntele Athos

Astazi, patronul Stelei, Gigi Becali, a plecat spre muntele Athos, acolo unde doreste sa vada cum a fost folosit milionul sau de euro. Banii au fost donati pentru a se ridica din nou chiliile calugarilor romani.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.