Ion Marin il va pune pe internationalul congolez Armel Disney sa aleaga intre a juca la echipa de club sau la nationala

Unul dintre paradoxurile fotbalului romanesc se manifesta pregnant in preajma convocarilor jucatorilor la echipa nationala. Pe de o parte, antrenorii si presedintii de cluburi se lamenteaza ca Piturca nu cheama destui fotbalisti sub "tricolor", dar sar indignati atunci cind vine vorba sa lase jucatori de alta nationalitate la reprezentativele tarilor lor. Victime sint in special fotbalistii africani, iar ultimii care au tratat discriminatoriu aceasta situatie au fost oficialii de la Farul Constanta. Directorul tehnic, Ion Marin, a avut chiar o reactie total deplasata referitoare la internationalul congolez Armel Disney: "Nu imi convine deloc situatia, dar nu am ce face. Regulamentul ne obliga sa ii dam drumul la nationala. Pe viitor insa, Disney va trebui sa aleaga: echipa de club sau nationala Congo".

Africa interzisa

Ca jucatorul este tratat ca un obiect al carui randament trebuie exploatat la maximum o dovedeste si mentalitatea presedintelui executiv al constantenilor, Florin Chiforeanu: "Sintem foarte nemultumiti. Noi l-am achizitionat sa joace pentru Farul Constanta, nu pentru reprezentativa statului Congo. In plus, mereu se intoarce in Romania obosit si nu da randamentul scontat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.