Potrivit site-ului oficial al clubului bulgar PFC Beroe, Dino Eze a fost un "model" de indisciplina in turul campionatului 2005-2006. Acesta a fost dat afara de acolo din cauza numeroaselor "dezertari" din prima jumatate a sezonului, transferandu-se apoi la Lokomotiv Plovdiv, de unde a plecat dupa o jumatate de an.

Mircea Rednic ar putea sa aiba probleme cu Dino Eze, noua achizitie a lui Dinamo. Fostul component al echipei nationale U17 a Nigeriei are un trecut destul de zbuciumat, care il recomanda drept un jucator indisciplinat. Potrivit unui articol postat pe site-ul oficial al clubului bulgar PFC Beroe, Eze nu s-a prezentat la reunirea lotului de pe 9 ianuarie 2006, el urmand sa fie exclus din lot. "Contractul nigerianului Dino Eze va fi reziliat maine. Este de asteptat ca el sa fie gasit vinovat pentru numeroasele dezertari din turul de campionat. Conducatorii clubului vor sa il dea afara pe motiv de indisciplina", s-a mentionat pe site-ul citat.

Exclus din lot fara sa i se mai plateasca vreun ban din contract, nigerianul a reclamat-o la FIFA pe Beroe Stara Zagora. Forumul mondial a decis, pe 23 martie, ca clubul trebuie sa ii mai plateasca jucatorului aproximativ 12.000 de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.