Actionarul principal al Rapidului, George Copos, are planuri marete. Fostul vicepremier sustine, nici mai mult nici mai putin, ca vrea sa transforme arena de langa Podul Grant intr-un adevarat stadion capabil sa gazduiasca meciuri de Liga Campionilor. Cu o conditie, insa! Si anume ca stadionul "Giulesti" sa-i fie concesionat incepand cu data de 1 ianuarie 2007, Copos sustinand, de altfel, ca s-a inteles in acest sens cu ministrul transportului, constructiilor si turismului, Radu Berceanu.

Conform finantatorului principal al "visiniilor", firma care se va ocupa de modernizarea arenei este nimeni alta decat cea care a construit stadionul "Allianz Arena" din München, pe care s-a disputat meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Germania. Toate bune, numai ca acestea nu se fac pe ochi frumosi, ci pe bani. Si deloc putini. Chiar daca patronul Rapidului sustine ca va investi nu mai putin de 20 de milioane de euro pentru refacerea stadionului, nu stim cat este de dispus patronul Rapidului sa-si deschida buzunarele. Nu de alta, dar zgarcenia lui Copos este arhicunoscuta. Se stie doar cat s-a codit pana sa-i faca un nou contract antrenorului Razvan Lucescu, cu toate ca acesta a obtinut in sezonul trecut al Cupei UEFA cea mai buna performanta a formatiei de langa Pod in istoria participarilor sale in Cupa UEFA, sau cum incearca tot felul de tertipuri pentru a le micsora contractele jucatorilor sai. Pana la proba contrarie, totul nu pare altceva decat o diversiune a lui George Copos pentru ca stadionul sa intre in posesia sa.

Razvan Lucescu vrea trei puncte cu PSG

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat ieri ca vizeaza obtinerea tuturor celor trei puncte in partida contra francezilor de la Paris Saint-Germain, meci programat pe data de 19 octombrie in cadrul grupei G a Cupei UEFA. "O victorie in fata francezilor ar fi un pas mare. Daca invingem, am lua o optiune serioasa pentru calificarea in primavara europeana", crede Lucescu junior.