Antrenorul formatiei Rapid, Razvan Lucescu, a ajuns la un acord cu principalul finantator al clubului, George Copos, in privinta noului contract pe care tehnicianul urmeaza sa-l semneze cu gruparea giulesteana.

Oficialul rapidist a precizat ca a ajuns la o intelegere verbala cu Razvan Lucescu, insa nu a putut sa precizeze valoarea contractului. "Am discutat cu Razvan si am ajuns la un acord. Practic, noul contract este ca si semnat. Din pacate, nu pot sa dezvalui detalii despre acest nou angajament. Dar suma de 250.000 de euro pe sezon este doar o dezinformare a presei. Ce pot sa spun este ca Razvan a primit un contract corect", a declarat George Copos.

Finantatorul Rapidului a adaugat ca doreste sa discute si cu o parte din jucatori, pentru a le mari si acestora contractele. Primul de pe lista lui Copos este fundasul Vasile Maftei, pe care oficialul spera sa-l convinga intr-un timp cat mai scurt sa semneze un nou angajament. "Lui Maftei ii fac marcaj om la om de saptamana trecuta si cred ca peste cateva zile o sa ii fac un tackling. I-am facut o oferta buna si trebuie sa fie multumit. Rapidul are nevoie de Maftei, un jucator extrem de important in cadrul echipei", a adaugat Copos.

Ceilalti jucatori carora li se vor mari contractele, in functie de contributia lor la performantele Rapidului, sunt Marius Constantin, Mugurel Buga, Danut Coman si Ionut Rada. Finantatorul din Giulesti a mai declarat ca nu va micsora salariul nimanui, aceasta varianta fiind exclusa. "Zvonurile ca vom opera si micsorari de salarii sunt false. Este exclus sa le taiem baietilor din bani", a explicat Copos.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.