Mijlocasul Gabriel Bostina (29 de ani) nu mai vrea sa evolueze cu niciun pret la Steaua. Fotbalistul adus la echipa de Mihai Stoica l-a instiintat pe antrenorul Cosmin Olaroiu ca vrea sa paraseasca formatia in iarna, o data cu deschiderea perioadei de transferuri. "Mai bine ma las de fotbal decit sa joc in continuare aici, unde toata lumea ma critica. Vreau sa plec in iarna", s-a destainuit Bostina staff-ului tehnic, argumentindu-si decizia prin numeroasele critici pe care i le-a adus patronul Gigi Becali.

Chiar daca a fost introdus titular in ultimele meciuri, Bostina este convins ca refacerea dupa accidentare a constanteanului Cristocea va echivala cu inlaturarea sa din primul "11", drept pentru care este hotarit sa spuna adio Stelei. La finalul partidei cu Olympique Lyon, pierduta de campioni cu 0-3, Bostina a fost vazut drept cel mai slab fotbalist de pe teren, Becali afirmind atunci, sarcastic, ca echipa sa a jucat in inferioritate numerica, nu doar impotriva unei super-echipe.

In aceasta saptamina, s-a speculat intens pe marginea unui posibil schimb Bostina - Bornescu, Steaua fiind interesata de portarul Universitatii Craiova. Varianta este respinsa categoric de mijlocasul Stelei, acesta preferind mai degraba un transfer in strainatate sau... retragerea din activitate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.