Orgolios, Victor Piturca tine foarte mult la palmaresul sau si nu accepta partidele amicale in care poate avea surprize. Chiar daca astazi este data oficiala in calendarul FIFA , in care se pot organiza partide intertari, selectionerul a refuzat un meci, motivand ca jucatorii nu se pot concentra intr-un amical la doar trei zile dupa o intalnire oficiala.

Daca in mandatul lui Anghel Iordanescu, cel putin pe finalul sau, "tricolorii" au suferit din cauza lipsei de jocuri, nu se gaseau adversari disponibili, acum noul antrenor are de unde alege si refuza unele meciuri, motivele fiind mai mult sau mai putin plauzibile. Nationala Kuweitului, antrenata de Mihai Stoichita, a propus saptamana trecuta o partida amicala pentru aceasta saptamana, in conditii financiare avantajoase pentru forul condus de Mircea Sandu, dar Victor Piturca a declinat oferta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.