Echipa nationala a devenit un motiv de frustare pentru dinamovisti. Cele trei partide oficiale ale "tricolorilor" din aceast an, dar si meciul amical Cipru au reprezentat tot atåtea motive de conflict intre "caini" si Piturca. Selectionerul fie nu a luat la lot nici un dinamovist, fie a convocat, dar si-a batut si de ei.

Nu a fost un an tocmai bun pentru relatiile dintre Victor Piturca si clubul Dinamo. Dupa ce a refuzat o oferta venita din partea clubului din Soseaua Stefan cel Mare, tehnicianul i-a nemultumit profund pe "caini" prin selectia facuta pentru amicalul cu Cipru si pentru cele trei meciuri oficiale din preliminariile lui Euro 2008.

'Nu e nici unul de Nationala>>

Razboiul a inceput la jumatatea lunii august, cu ocazia partidei de verificare dintre Romania si Cipru. In ciuda faptului ca "ros-albii" avusesera un start perfect de sezon, Piturca nu a convocat nici un jucator de la Dinamo, starnind mania oficialilor si fanilor din Soseaua Stefan cel Mare. "Nu ma intereseaza ce declara cei de la Dinamo. Acolo nu este niciun jucator de Nationala", a explicat Piti, care a revenit ulterior asupra declaratiei, spunand ca Dinamo nu avea "in acel moment" nici un jucator de nationala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.