Sport Total: Tot mai multe echipe din strainatate sint interesate de jucatorii Stelei. Veti lasa pe cineva sa plece in intersezon?

Gigi Becali: Nu pleaca nimeni. Trebuie sa vina cineva mai bogat ca mine ca sa-mi cumpere jucatorii. Si nu stiu citi sint. Sigur, nu ma compar cu Abramovici sau cu Berlusconi, dar am destui.

Indiferent de sumele oferite? Pentru ca deja ati refuzat 7 milioane de euro pentru Dica de la Lyon.

Daca vine cineva sa-mi dea 10 milioane de euro pe Dica, atunci il dau. Daca imi ofera doar 4-5, atunci zic eu ca-i dau 6 si sa-mi dea el un Dica. Asa ca nu vind pe nimeni, dar nu pot refuza anumite oferte. Feyenoord si Chievo sint doar citeva dintre echipele interesate de fotbalistii Stelei.

Sint sanse ca ele sa vina cu oferte de nerefuzat?

Eu mai am un principiu. Nu vind decit echipelor cu un blazon mai mare decit al Stelei. Feyenoord a cistigat Cupa UEFA, dar cealalta? Ma intereseaza si prestigiul nostru, sa nu ajunga jucatorii buni oriunde.

Stadionul a fost laudat de componentii echipei nationale. Acum doriti sa faceti un stadion de 60.000 de locuri?

Pai da, ca daca aveam unul dublu era plin la meciurile cu Lyon si Real Madrid. Si cistigam mai mult din vinzarea de bilete. Plus ca vreau sa fac un stadion care sa rivalizeze cu cele din strainatate.

Mircea Sandu a insinuat ca la meciul nationalei suporterii Stelei au fost cei care i-au injurat pe unii dintre fotbalisti. Ce credeti?

S-ar putea. Eu o sa vorbesc si cu suporterii Stelei, sa vad daca asa a fost. Toti ar trebui sa fim alaturi de echipa nationala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.