Presedintele LPF e nedumerit de ce nu incepe modernizarea stadionului national, in conditiile in care exista trei sferturi din finantare

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a platit, conform declaratiilor lui Mircea Sandu, 20.000 de euro pentru inchirierea stadionului din Ghencea, 8.000 pentru tabela electronica, "plus alte cheltuieli". In tot acest timp, arena din Complexul "Lia Manoliu" se afla tot la stadiul de proiect. Undeva in biroul arhitectului Mac Popescu, acelasi care a proiectat Casa Fotbalului, si printre sutele de idei aflate in mapa electorala a primarului Adriean Videanu. "Stiu ca seamana cu Allianz Arena, dar de dimensiuni ceva mai mici, maximum 60.000 de locuri. Investitia se va face in cea mai mare parte cu bani guvernamentali, dar este imposibil sa incepem demolarile in acest an pentru ca vine iarna", ne-a declarat ieri viceprimarul Razvan Murgeanu.

Primaria se antreneaza pentru licitatie

Desi stadionul trebuia prezentat cu fundita oficialilor UEFA pentru a primi organizarea finalei celei de-a doua competitii europene in 2009, anul in care FRF isi sarbatoreste centenarul, pina in prezent nu s-a organizat nici macar o licitatie pentru desemnarea constructorului. "Am vorbit cu domnul Videanu si se va face o licitatie in noiembrie. Noul stadion va fi construit in interesul spectatorilor romani", a declarat ieri Mircea Sandu.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.