Ionut Lupescu spune ca federatia ar putea fi amendata pentru incidentele dintre fanii bielorusi si cei romani.

Partida de simbata, din Ghencea, a fost una cu scintei, mai ales in tribuna. Belarusul a avut la meci un grup de aproximativ o suta de suporteri, care au aprins spiritele imediat dupa al doilea gol, cel inscris de Marica. Aflati in stare de ebrietate si fiind condusi pe tabela de marcaj, fanii bielorusi i-au inta ritat pe suporterii romani de la peluza a II-a, care nu au intirziat sa riposteze.

Au urmat, apoi, petarde aprinse si scaune rupte, aruncate dintr-o tabara in alta. Jandarmii au intervenit (foto), dar nu au reusit sa potoleasca spiritele, decit dupa ce i-au evacuat din tribuna pe recalcitrantii fani bielorusi. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ca institu- tia pe care o conduce ar putea fi sanctionata de UEFA, pentru incidente, in functie de raportul intocmit de observator.

Directorul general, Ionut Lupescu, spune ca cea mai probabila varianta de sanctiune este amenda. "Din fericire, o suspendare este exclusa. Este posibil sa fim amendati, dar inca nu se stie sigur", a declarat oficialul FRF, care la meci a coborit in graba de la tribuna oficiala pentru a calma atmosfera creata de suporterii infierbintati.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.