Mircea Sandu sustine insa ca nu se va implica in alegerea locului de disputare a urmatorului meci oficial al Romaniei de pe teren propriu, cel cu Luxemburg, programat pe 28 martie 2007.

"Mai este nevoie sa comentam ceva dupa ce s-a intimplat? Nu este posibil sa ai asemenea reactii fata de jucatorii propriei echipe nationale. Meritau ei sa fie injurati si fluierati in conditiile in care au dominat jocul si au cistigat cu 3-1? Sincer, nu stiu daca suporterii din Bucuresti merita sa mai vada nationala", a spus oficialul FRF.

"Pentru meciurile viitoare vom vedea, deocamdata n-am discutat nimic pe aceasta tema. Singurii care decid sint jucatorii si selectionerul. Asteptam sa vedem ce spun ei si noi vom actiona. Daca vor in provincie, asa va fi", a explicat Sandu.

In opinia presedintelui federatiei, tratamentul la care au fost supusi jucatorii primei reprezentative pe stadionul Steaua are o singura explicatie: "Sintem romani si asta spune totul. Nu ar trebui sa ne mai mire nimic. Iar cauza este fara indoiala rivalitatea dintre suporterii cluburilor din Capitala. Altfel, aceste incidente nu ar fi avut loc niciodata".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.