Interes. Mijlocasul Stelei se afla de ceva timp in atentia clubului din Seria A, Chievo Verona.

Italienii il urmaresc pe fotbalist de cateva luni, iar diseara si-au trimis directorul sportiv sa-l vada la lucru, in partida pe care "tricolorii" o vor disputa contra nationalei Belarus. Giovanni Sartori vine astazi la pranz in Bucuresti si va pleca imediat dupa meci. Daca vor fi convinsi de evolutiile viitoare ale lui Dica, oficialii lui Chievo intentioneaza sa inainteze o oferta concreta celor de la Steaua. Totusi, transferul lui Dica in Serie A mai depinde si de parcursul ros-albastrilor din Champions League. Daca echipa nu reuseste sa treaca de grupe, atunci italienii au cale libera si demareaza tratativele.

Goian si Niculescu, la un pas de Rusia

Dica nu va fi singurul tricolor monitorizat in meciul de diseara. Si colegul sau de la Steaua, Dorin Goian fiind in aceeasi situatie. Fundasul campioanei este in vizorul rusilor de la Lokomotiv Moscova. Slavoljub Muslin, antreorul liderului la zi al campionatului, vine special pentru a-l vedea pe Goian la lucru in partida cu Belarus.

Nici dinamovistii de la nationala nu sunt ocoliti de oferte. Claudiu Niculescu va fi monitorizat de trimisul lui Rubin Kazan, grupare care este gata sa le plateasca celor din Soseaua Stefan cel Mare clauza de reziliere a contractului, care este in valoare de 700.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.