Omul de afaceri greco-elvetian este de parere ca instabilitatea din cadrul clubului este cauzata pina la urma si de lipsa de transparenta
"Este trist ca Rapid se afla intr-o perpetua schimbare si ca actuala conducere nu reuseste sa ofere o structura executiva stabila si bazata pe principii clare. Domnul Dinu Gheorghe, indiferent de modul sau foarte centralizat de a conduce, era totusi alaturi de jucatori si antrenor. Vor fi consecinte si pozitive. si negative ale plecarii dinsului", a spus Valvis, fara a nominaliza consecintele pozitive.

"Demisia domnului Dinu Gheorghe este o consecinta secundara a lipsei de claritate, a lipsei de transparenta, a modului de organizare a clubului, dar si a modului in care se confirma mandatele la presedintia clubului. Pacat ca in loc sa ne apropiem de ideea unui Rapid european, mai mult ne indepartam", a afirmat Jean Valvis.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.