In ciuda esecului, Mircea Sandu si-a reluat discursul electoral, declarind ca Blatter si Johansson, presedintii FIFA si UEFA, i-au promis sprijin in 2010.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) isi sarbatoreste centenarul in 2009. In acelasi an, mandatul lui Mircea Sandu expira, iar Gica Popescu a demonstrat la ultimele alegeri ca Nasu’, cu toata caracatita lui, nu este invincibil.

Cu respiratia fostului capitan al nationalei in spatele biroului din Casa Fotbalului, presedintele FRF a inceput campania electorala din timp, promitind ca va obtine organizarea finalei Cupei UEFA 2009. Cu un stadion virtual in dosarul de prezentare si cu sustinere din partea unei clase politice instabile, FRF a pierdut detasat duelul cu Turcia. UEFA a anuntat, miercuri seara, ca arena Sukru Saracoglu din Istanbul va gazdui ultimul act al celei de-a doua competitii europene intercluburi.

FRF lauda Istanbulul

Imediat dupa aflarea verdictului, Mircea Sandu a anuntat triumfator, in exclusivitate pentru NewsIn, ca presedintele FIFA, Sepp Blatter, si presedintele UEFA, Lenart Johansson, l-au asigurat ca, in 2010, finala Cupei UEFA se va juca la Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.