Schimbare. Dobrogenii nu vor mai juca pe parchet, ci pe un covor special adus din Franta

Cei de la HCM Constanta s-au decis sa faca schimbari pe toate planurile. In anul in care dobrogenii au revenit in grupele Ligii Campionilor, in care HCM a devenit prima echipa de la noi care a invins in deplasare, in orasul de pe malul Marii Negre va mai avea loc o premiera. S-a schimbat, ieri, suprafata de joc, pentru meciul de sambata contra echipei daneze Gudme, a doua partida din Grupa E a Champions League. Parchetul va ramane acolo unde este, insa peste el va fi asternuta o carpeta albastra, din plastic. Suprafata respectiva este cunoscuta sub numele de Gerflor, fosta taraflex. Covorul de joc a fost adus cu camionul din Franta, iar pretul unei asemenea carpete este 60.000 euro. Daca se hotarasc sa o cumpere, cei de la Constanta vor plati 24.000 euro. O transa de 15.000 euro pana la finalul acestui an, apoi in rate pana in mai anul viitor.

Obligatorie din "optimi"

Constantenii sunt obligati de prevederile regulamentare ale Federatiei Europene de Handbal sa joace pe o asemenea suprafata din "optimi". Asta inseamna, privind lucrurile din alt punct de vedere, ca dobrogenii sunt convinsi ca vor ajunge in "optimile" Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.