Federatia Romana de Fotbal este in fata unui nou esec managerial. Mircea Sandu si Ionut Lupescu au declarat in mai multe randuri ca publicul bucurestean are parte de meciuri internationale multumita echipelor de club si ca nu este foarte interesat de echipa nationala. Cu toate acestea, Federatia a fixat preturi mari la biletele pentru meciul cu Belarusul, o echipa care nu reprezinta mare lucru in fotbalul mondial. Pana ieri dupa-amiaza se vandusera cateva sute de tichete...

"Mizez pe sprijinul publicului la meciul cu Belarus. Sper ca pe Ghencea sa fie o atmosfera ca aceea de la meciul Stelei cu Lyon", declara Victor Piturca, antrenorul echipei nationale. Ar fi o umilinta pentru jucatorii romani sa spunem ca meciul cu Belarus este unul foarte dificil. Trebuie sa recunoastem ca ex-sovieticii nu sunt niste "lei", ei reprezentand, totusi, o echipa de mana a doua. Intalnirea de sambata seara este, insa, una deosebit de importanta, astfel ca il intelegem pe selectionerul care vrea sa aiba fanii aproape.

Sandu si Lupescu si-au dat cu stångul in dreptul

Victor Piturca si "tricolorii" sunt "sabotati" tocmai de conducerea Federatiei Romane de Fotbal. In loc sa faca tot posibilul ca stadionul din Ghencea sa fie umplut pana la refuz de suporteri, conducerea forului de la "Casa Fotbalului" a "gasit" metoda ideala de a-i indeparta pe microbisti: fixarea unor preturi piperate la bilete.

Pentru a vedea pe viu intalnirea dintre Romania si Belarus, un microbist trebuie sa scoata din buzunar 100 RON pentru "Tribuna 0", 50 RON pentru "Tribuna I", 30 RON pentru "Tribuna a II-a" si 10 RON pentru peluze. Cum acest meci nu este, totusi, unul foarte atractiv, pana ieri dupa-amiaza se vandusera numai cateva sute de tichete. Daca Mircea Sandu si Ionut Lupescu ar fi stiut sa isi apere interesul, atunci ei ar fi facut demersurile necesare ca pretul biletelor sa fie jumatate din cel actual, astfel ca stadionul s-ar fi umplut, iar incasarile ar fi fost aceleasi, sau poate chiar mai mari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.