Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a anuntat, ieri, ca este dispus sa puna stadionul din Ghencea la dispozitia clubului Dinamo, in cazul in care "cainii" se vor califica in grupele Ligii Campionilor. "Nu mai stam sa ne gandim la rivalitate in aceste momente. Conteaza ca suntem romani si nu concep ca o echipa romaneasca sa joace printre straini niste meciuri in care apara onoarea tarii", a motivat Becali. La randul lui, actionarul dinamovist Vasile Turcu, i-a multumit stelistului: "Este un gest deosebit. Ne vom consulta si cu antrenorul si cu jucatorii si probabil ca vom accepta. Ii multumim lui Gigi Becali".

Sanctiunile dictate, miercuri seara, de catre Comisia de Disciplina a FRF, care a obligat Dinamo, Steaua si Rapid sa joace un meci pe teren propriu fara spectatori, au aprins samanta de scandal in Stefan cel Mare.

Cand totul parea in roz la trupa "cainilor rosii", fitilele s-au aprins tocmai intre suporterii dinamovisti. Sanctiunile date de catre Comisia de Disciplina a FRF, care a decis ca Dinamo, Steaua si Rapid sa joace un meci pe teren propriu cu portile inchise, pare-se ca i-au afectat cel mai mult pe fanii liderului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.