Apreciere. Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, este comparat, pe site-ul fiorentina.it, cu fostele glorii ale formatiei toscane, Giancarlo Antognoni, Roberto Baggio si Manuel Rui Costa

Site-ul fiorentina.it, care apartine suporterilor Fiorentinei, considera ca Mutu a readus magia la Florenta. "Fiorentina a redescoperit magia numarului 10. Dupa Antognoni, Baggio si Rui Costa, la Florenta a aparut Mutu. In acest debut de campionat, Mutu a fost cel mai constant si cel mai periculos jucator al Fiorentinei", se scrie intr-un articol de pe acest site. Fanii toscani considera ca Adrian Mutu a trecut peste problemele din trecut. "Unii au spus ca nu mai poate reveni la forma care l-a consacrat dupa perioada "neagra" de la Chelsea, dar Mutu a demonstrat ca a trecut peste acele probleme. Este din nou jucatorul care incanta la Parma. Florenta este noua lui casa, noua patrie care l-a adoptat si care i-a acordat o noua posibilitate de a uimi lumea", a notat fiorentina.it.

Apreciat de un campion mondial

Colegul romanului din atacul Fiorentinei, campionul mondial Luca Toni, a declarat ca Adrian Mutu este un jucator excelent si spera ca impreuna sa poata salva gruparea toscana de la retrogradare in acest sezon. "Mutu este un jucator excelent si sper ca impreuna vom putea salva Fiorentina de la retrogradare in acest sezon. La antrenamente reuseste lucruri incredibile si pot spune ca face parte dintre marii jucatori. Jucam impreuna de putin timp, dar avem timp sa progresam", a spus Toni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.