Dezmintire. Purtatorul de cuvant al lui David Beckham a negat ieri spusele presedintelui de la Real Madrid, Ramon Calderon, care a anuntat ca starul englez se va retrage peste doi ani
Calderon a declarat ca Beckham se va retrage peste doi ani si ca spera ca fostul capitan al Angliei sa isi incheie cariera la Madrid. "Este o surpriza totala pentru noi. Nimeni nu a discutat despre o data a retragerii". Calderon a insistat asupra faptului ca Beckham se afla in vederile noului antrenor, Fabio Capello, in ciuda faptului ca, in ultimele doua partide, s-a aflat pe banca de rezerve. "Avem nevoie de el. Joaca foarte. Antrenorul are incredere in el. Speram ca totul sa se rezolve si, in 15-20 de zile, sa semneze un nou contract", a spus Calderon.

De asemenea, presedintele Realului a lasat sa se inteleaga ca Beckham ar urma sa plece in Statele Unite. "Am citit undeva ca va pleca in SUA, pentru a juca acolo ultima oara", a spus Calderon. "Sunt cat se poate de sigur ca poate juca pana la 34 sau 35 de ani. Este un adevarat profesionist, s-a antrenat toata viata. Face totul asa ca la carte", a adaugat presedintele Realului. Daca nu va semna un nou contract cu Real Madrid, Beckham va putea negocia, din ianuarie, cu orice alta echipa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.