Transfer. FC Arges va avea un nou antrenor, in persoana tehnicianului de la CFR Cluj, Dorinel Munteanu

Pozitia a 18-a in clasament, cele doar trei puncte acumulate de FC Arges de la inceputul sezonului in Liga I si seria de noua infrangeri consecutive inregistrate de pitesteni sub comanda lui Giuseppe Gianinni l-au convins pe patronul Corneliu Penescu sa il demita pe tehnicianul italian. Ambitiile lui Penescu sunt, insa, foarte mari, asa ca, in locul lui "Il Principe", l-a adus pe recordmenul selectiilor la nationala Romaniei, Dorinel Munteanu.

Au negociat o saptamana

Primele tratative cu antrenorul-jucator al lui CFR Cluj s-au purtat joia trecuta, la Sibiu, cam in momentul in care au inceput sa apara zvonurile privind sosirea pe banca tehnica a Clujului a lui Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, care si-a inceput cariera de jucator la cealalta echipa de pe Dealul Feleacului, Universitatea.

Desi mutarea a fost negata de oficialii CFR-ului, aceste zvonuri l-au impins pe Dorinel Munteanu sa accepte oferta lui Penescu. Munteanu va primi, la Pitesti, unul dintre cele mai mari salarii din Liga I - 300.000 euro - si va avea ca obiectiv, in acest sezon, salvarea de la retrogradare. In plus, Argesul va plati 200.000 euro clubului CFR Cluj, potrivit unei clauze de reziliere din contractul de antrenor al lui Dorinel Munteanu. In afara acestui salariu motivant, patronul pitestean i-a mai promis lui Dorinel Munteanu un buget de transferuri de 3 milioane de euro, pentru perioada de iarna.

Putin probabil sa si joace

Din pacate pentru Arges, sansele ca Dorinel Munteanu sa poata evolua si in teren pentru pitesteni sunt extrem de mici. Daca in contractul de antrenor avea acea clauza de reziliere, in intelegerea care il leaga de CFR Cluj o astfel de prevedere nu exista. Iar o intelegere pe cale amiabila este si ea foarte putin probabila, deoarece intre cele doua cluburi exista o disputa mult mai veche, dupa ce, printr-un artificiu, Argesul a blocat plecarea lui Ciprian Tanasa (foto) la echipa din Gruia. Astfel, sunt mari sanse ca meciul de la Timisoara, cu Poli, de pe 16 septembrie, sa fi fost ultimul din cariera de fotbalist a lui Dorinel Munteanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.