"Suntem niste fraieri, am ajuns de rasul tuturor, dar asa-mi trebuie, daca m-am luat eu dupa dupa suporteri", a declarat George Copos, dupa o noua umilinta suferita in fata lui Dinamo. Patronul echipei care ocupa locul al 7-lea in clasamentul mondial al cluburilor pe luna septembrie se referea, probabil, la momentul in care l-a readus la echipa pe Razvan Lucescu, la presiunea fanilor, in sezonul trecut.

Rapid ocupa locul al 7-lea in clasamentul mondial al cluburilor, intocmit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica pe luna septembrie. Giulestenii ocupa cea mai buna pozitie din istoria fotbalului romanesc in aceasta ierarhie, in timp ce Steaua este pe locul 21, iar Dinamo pe 57. In ciuda acestei performante, in Giulesti nu este liniste deloc. Locul opt din Liga Intai face ca oficialii rapidisti sa se certe intre ei, "sagetile" facand dus-intors pe traseul Razvan Lucescu - George Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.