Pentru ca nu a platit serviciile oferite de Stadionul "Ion Oblemenco", Adrian Mititelu a strans o datorie de circa 300 milioane lei vechi catre Primaria Craiova. Cum, in ultimul timp, atacurile finantatorului oltean la adresa ediliilor urbei s-au inmultit, concluzia este clara: hotul striga hotii!

Impins de la spate si de unii apropiati, la fel ca Gigi Netoiu, la sfarsitul saptamanii trecute, Adrian Mititelu si-a aratat, inca o data, intentia clara de a muta echipa in alt oras. Principalul motiv invocat este acela ca Primaria Craiova nu doreste prelungirea contractului de inchiriere a Stadionului "Ion Oblemenco". Acest contract a fost incheiat in 2002, pe vremea cand patron era fostul militian Dinel Staicu, si va expira la data de 1 august 2007.

"De data asta, va spun in modul cel mai serios, chiar sunt decis sa mut echipa in alt oras din Oltenia. Cei care conduc Craiova, nu stiu cum sa se comporte cu Universitatea. Din cate am aflat, insa, nu stiu de ce, Primaria nu vrea sa auda nici macar de renegocierea contractului de inchiriere a arenei 'Ion Oblemenco>>. Domnii din actuala Primarie, se stiu ei care, nu mai trebuie sa le pronunt numele, considera ca Stiinta este numai a mea, nu si a orasului sau a suporterilor. Oricum, avem destule variante, Caracal, Drobeta Turnu Severin sau Ramnicu Valcea, orase care de abia asteapta ca Universitatea sa joace acolo", a afirmat Adrian Mititelu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.