Brazilianul Ronaldinho sufera in urma nenumara- telor critici receptionate in ultima perioada fata de evolutia sa modesta de la FC Barcelona. Presa spaniola observa ca jucatorul nu se afla in cea mai buna conditie, chiar si fizica, Ronaldinho incepind sezonul in "Primera" la fel de prost cum a evoluat in vara, la Cupa Mondiala.

Brazilianul a marcat doar doua goluri (unul cu Levski Sofia, in minutul 90 si altul in campionat, in minutul 89, cu Santander, din penalty), a acuzat accidentari, participa la multe evenimente mondene si refuza sa se aseze la masa tratativelor pentru prelungirea contractului. Spaniolii cred ca Lionel Messi, care sta rezerva, este mult mai in forma decit decarul catalanilor, dar Rijkaard nu are tupeul sa-l scoata pe Ronaldinho din primul "11". Criticile l-au enervat cam tare pe starul Barcelonei, acesta aflindu-se acum in situatia de a se gindi serios la oferta celor de la AC Milan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.