Mirel Radoi va reveni la antrenamentele echipei Steaua la jumatatea lunii octombrie, dupa interventia chirurgicala suferita la genunchiul drept in 27 iulie, a declarat, ieri, antrenorul Cosmin Olaroiu. "Mirel a inceput alergarile si, probabil, lunea viitoare va intra la minge, daca totul este OK. In jur de 15-16 octombrie va incepe pregatirea cu echipa, iar apoi pregatirea fizica", a spus Olaroiu. Tehnicianul stelist a mentionat ca nu exista "nici 0,1 la suta sanse" ca Radoi sa revina pe teren mai devreme de 1 noiembrie, cind este programat meciul din deplasare cu Real Madrid, din etapa a IV-a a Ligii Campionilor.

Olaroiu a explicat ca daca Radoi ar forta revenirea pe teren, o eventuala recidiva l-ar face indisponibil pentru o perioada de doua ori mai mare. "Daca totul decurge normal, avem speranta ca Radoi sa poata juca 20-30 de minute cu Real la Madrid", a subliniat Olaroiu. Radoi a suferit o leziune a meniscului extern de la genunchiul drept, in timpul perioadei de pregatire dinaintea sezonului 2006/ 2007.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.