Federatia Romana de Rugby a reusit o adevarata lovitura de imagine inaintea partidei decisive de simbata dintre Romania si Georgia. La Bucuresti va sosi, vineri seara, trofeul Cupei Mondiale, Cupa pe care au ridicat-o cei mai mari rugbysti ai lumii din 1987 incoace, la cele cinci editii ale turneului. Acest trofeu va fi adus de un reprezentant al forului mondial si va fi expus la partida cu georgienii de la stadionul Ghencea, urmind sa fie disponibila chiar pentru citiva norocosi care isi vor putea face poze.

Trofeul are restrictii foarte mari de minuire, urmind sa fie pazit in permanenta de agenti ai CPI Security, partenerul oficial al FRR pe acest segment. Cupa Mondiala este facuta din argint masiv acoperit cu aur si a avut parte de momente de veritabila glorie, fiind decernata la una dintre editii chiar de Neslon Mandela, iar recent a fost prezentata Reginei Angliei.

Ultimii cistigatori ai trofeului sint englezii, care au reusit in 2003 sa invinga Australia in finala in care s-a afirmat Johnny Wilkinson, cu un dropgol decisiv in ultimele secunde. Select ionata Romaniei se poate califica pentru a sasea oara consecutiv la Cupa Mondiala daca invinge Georgia in aceasta partida si daca trece mai apoi, pe 14 octombrie, si de Spania, in deplasare.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.