Multumiti. "Avem sanse mari sa ajungem din nou in primavara europeana", au spus elevii lui Razvan Lucescu, dupa tragerea la sorti de la Nyon

Desi se vor lupta cu Paris St. Germain, Panathinaikos, Hapoel Tel Aviv si Mlada Boleslav, rapidistii sunt ferm convinsi ca vor reusi sa treaca, din nou, de grupe si vor atinge cel putin faza optimilor de finala. Jucatorii echipei de sub Podul Grant au si argumente: francezii traverseaza o perioada mai putin fasta, grecii sunt periculosi, dar nu suficient de puternici, Mlada, echipa care a eliminat Olympique Marseille, nu le poate pune bete in roate, iar cei de la Hapoel pot fi imprevizibili, dar nu sunt de nebatut.

Singura formatie din grupa cu care Rapid s-a mai intalnit este Paris St. Germain, in toamna lui 2001. Din lotul actual doar Maldarasanu si Perja au jucat contra francezilor. Maldarasanu a si pronosticat ca echipa sa va pica la tragere cu PSG. "Am nimerit si PSG si Panathinaikos", s-a laudat mijlocasul.

Mai usor decat anul trecut

Rapidistii considera ca adversarii din grupe din sezonul acesta sunt mult mai accesibili decat cei de anul trecut. "La prima vedere, avem sanse reale sa ajungem in primavara europeana. Grecii sunt tari, PSG-ul nu prea merge bine in campionat, Boleslav este imprevizibila, iar Hapoel poate face surpriza grupei", ne-a spus fundasul giulestenilor, Ionut Rada.

Lazar plange pe Dinamo

"Noi avem o grupa accesibila, insa la Dinamo este foarte, foarte greu", crede mijlocasul Costin Lazar. Fostul student este de parere ca Rapid va ajunge fara emotii in optimile Cupei UEFA. "Am vazut anul trecut competitia la televizor, dar sezonul asta o sa fiu pe teren! Vreau sa simt si eu gustul victoriilor din UEFA", a mai spus Lazar.

Zotta, multumit de Tintar

Reprezentantul Rapidului la tragerea la sorti de la Nyon, secretarul general Constantin Zotta, a reusit sa "aranjeze" un program bun pentru echipa lui Lucescu. Astfel, visiniii au primul meci acasa, cu Paris St. Germain, apoi deplasare la Tel Aviv, pe Giulesti cu Mlada Boleslav, in deplasare cu Panathinaikos, iar in ultima etapa sta.

Mitica: Rapid termina pe primul loc

Oracolul din Balcesti are vesti bune pentru giulesteni. Dumitru Dragomir a analizat la rece grupa Rapidului si a concluzionat: "Rapid are sanse mari sa termine pe primul loc". Presedintele LPF a dat si explicatia pentru "viziunea" sa: "PSG e mai aproape de retrogradare decat de primul loc in Franta, iar de Panathinaikos nu trebuie sa le fie frica, pentru ca grecii au un campionat mai slab decat al nostru".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.