Presedintele gruparii Poli Iasi, Sorin Boca, a explicat, luni, ca 600 de dolari vor fi oferiti fiecarui jucator de omul de afaceri iesean Ioan Zapodeanu, restul de bani urmind sa fie platiti de club.

"Domnul Zapodeanu le-a promis jucatorilor o prima de 1.000 de dolari pentru victorie in meciul cu Steaua, dar, incintat de prestatia fotbalistilor ieseni, a decis sa-i premieze cu aproximativ 600 de dolari, in ciuda faptului ca nu au citigat. Probabil la această suma se vor adauga 400 de dolari din partea clubului, dar asta o vom hotari de comun acord cu Ionut Popa, in cursul zilei de joi sau vineri", a spus Sorin Boca.

Oficialul iesean s-a declarat nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Tiberiu Lajos in meciul cu Steaua, scor 1-1, din etapa a X-a a Ligii I, afirmind ca echipa moldoveana ar fi trebuit sa beneficieze de cel putin un penalty si acuzind eliminarea prea usoara a lui Bogdan Onut. "Onut, care a parasit terenul plin de singe, a fost eliminat usor, in timp ce Nesu, care a avut citeva intrari dure, nu a fost sanctionat", a spus Sorin Boca.