Firma canadiana Crissaro Communications acuza Fundatia Olimpica Romana ca ar fi pacalit-o cu citeva mii de euro, cu ocazia show-ului de gimnastica pus in scena de Romanian Golden Team la Constanta.

Un spectacol care se dorea inedit si care avea ca protagonisti vedete ale gimnasticii romanesti s-a transformat intr-un circ. Cind a gindit acest proiect, campionul olimpic la cal cu minere, Marius Urzica, nu se astepta ca show-ul pe care dorea sa-l puna in scena sa devina mar al discordiei. Si totusi, exact asta s-a intimplat. Nume mari ale gimnasticii mondiale - Marius Urzica, Monica Rosu, Corina Ungureanu sau Alexandra Eremia - sint tirite in noroi, fara voia sau stiinta lor, de fundatia prezidata de Ion Tiriac.

Teapa, made in Romania

Fundatia Olimpica Romana, organizatoarea spectacolului care avea pe afis trupa Romanian Golden Team, este acuzata de firma canadiana Crissaro Communications ca ar fi dat un tun de citeva mii de euro. "Am contribuit destul de mult la materializarea ideii acestui spectacol, inclusiv cu sugestia de a fi prezentat la Sommet-ul Francofoniei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.