Lotul reprezentativei de fotbal se reuneste azi pentru meciul cu Belarus. Piturca mizeaza in aceasta confruntare pe 12 fotbalisti din campionatul intern

Sfirsitul acestei saptamini este marcat de meciul pe care nationala de fotbal a Romaniei il va sustine impotriva selectionatei statului Belarus, al treilea in campania de calificare la Euro 2008. Cele patru puncte (din sase posibile) adunate pina acum l-au facut pe Victor Piturca sa isi revizuiasca sistemul de selectie, astfel ca dintre cei care evolueaza in strainatate au fost selectionati doar opt fotbalisti. Cei care vor completa lotul vor fi anuntati in aceasta dimineata, ei urmind sa se prezinte in jurul prinzului la reunirea de la Mogosoaia, unde se va intra in cantonament. Pina acum este certa componenta compartimentului portarilor, selectionerul anuntind deja ca va miza pe Danut Coman (Rapid) si Marius Popa (Poli Timisoara).

Vlad Munteanu in topul golgheterilor

Daca ar fi sa respecte consecventa de a-i chema doar pe cei care prind primul "unsprezece" la echipele lor de club, in viitorul apropiat Piturca ar trebui sa-l aiba in vedere si pe Vlad Munteanu, de la Energie Cottbus, echipa aflata pe locul 10 in clasamentul primei divizii germane. Fostul dinamovist a marcat simbata din nou in 1.Bundesliga (1-3 la Arminia Bielefeld) si se afla pe locul doi in clasamentul golgheterilor, dupa sase etape.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.