Surprinzator, antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj si, totodata, veteranul nationalei Romaniei, Dorinel Munteanu (38 de ani), a anuntat la finalul meciului cu FC Vaslui (2-2) ca se retrage din prima reprezentativa.

"Am avut pornirea de a juca impotriva Vasluiului, dar nu s-a putut. Cu parere de rau pentru domnul Piturca, pentru baietii de la nationala si pentru oamenii care ma iubesc, trebuie sa renunt la prima reprezentativa! Fiindca n-o sa pot ajunge nici acum la selectionata, daca n-am jucat. Am destule probleme, foarte multe probleme si nu mai rezist pe doua fronturi! In conditiile acestea am pierdut doua puncte. E o decizie definitiva si irevocabila, nu mai pot sa dau inapoi, sa spun ca mai revin, fiindca si chiar daca voi pleca de la aceasta echipa, nu voi fi somer prea mult timp", a spus Dorinel, care urma sa fie convocat de selectionerul Victor Piturca pentru partida cu Belarus, din preliminariile EURO 2008, daca ar fi jucat in meciul cu FC Vaslui.

"Am discutat inaintea partidei de sambata cu domnul Piturca, eram hotarat sa joc, nu ascund acest lucru, dar s-au petrecut prea multe lucruri in aceasta saptamana in jurul formatiei mele si, in calitatea mea de antrenor, trebuia sa-mi apar echipa, sa ma concentrez pentru acest joc, astfel ca n-am putut sa evoluez impotriva Vasluiului. Este foarte clar principiul dansului, de a convoca doar jucatori cu meciuri in picioare, astfel ca, tinand cont de faptul ca n-am jucat in ultimele patru meciuri, este normal sa nu ajung la nationala. Toate cuvintele sunt de prisos, cred ca si eu as face la fel in pozitia selectionerului", a adaugat Dorinel, care, se stie, este recordmanul tricolorilor, cu 131 de selectii si 16 goluri marcate.

Altfel, este foarte probabil ca la baza deciziei de retragere din nationala a lui "Munti" sa stea si zvonul cu privire la posibila inlocuire (cu Ioan Ovidiu Sabau) pe banca CFR-ului din Cluj.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.