Arpad Paszkany, patronul clujenilor, declara ca nu se pune problema demiterii lui Dorinel dupa egalul cu Vasluiul, pentru a nu da satisfactie dusmanilor. Oficialii clujeni il acuza pe centralul Marius Martis

Daca la inceputul acestui sezon s-ar fi facut un clasament al antrenorilor care sint cei mai siguri de postul lor, probabil ca Dorinel Munteanu s-ar fi aflat in fruntea ierarhiei. Intre timp insa, lucrurile au capatat o turnura neasteptata, CFR trecind printr-o perioada nu tocmai fasta, care a generat un bilant de numai cinci puncte in ultimele cinci etape.

Insa conduca torii ardelenilor nu se gra- besc sa renunte la serviciile antrenorului care a facut din CFR o formatie respectata in campionatul intern. "Am enuntat un principiu cind am spus ca nimeni nu e de neinlocuit, dar asta nu inseamna ca Dorinel urmeaza sa fie schimbat. Nici macar dupa acest meci, care nu consider ca este o greseala a bancii tehnice", a spus finantatorul Arpad Paszkany.

Acesta a fost sustinut si de presedintele gruparii din Gruia, Iuliu Muresan, care a declarat: "Nu se pune problema demiterii. In zilele urmatoare vom face o analiza impreuna cu Dorinel pentru a vedea care sint cauzele". In schimb, conducerea clujenilor nu a fost la fel de blinda cu arbitrul Marius Martis, pe care il considera principalul vinovat pentru semiesec. "Arbitrajul lui Martis a fost miselesc. Moggi si ai lui sint copii mici. Acum s-a atins apogeul. CFR deranjeaza", a tunat Paszkany.

Ce reclama Clujul

Arpad Paszkany a facut un rezumat al fazelor in care echipa sa a fost defavorizata: "Ni s-a refuzat un penalty clar, iar Vasluiul a marcat primul gol dupa un fault in atac la Jula. Culmea penibilului a fost atinsa la final, cind Martis a fluierat cu un minut si 20 de secunde mai devreme finalul meciului, ca nu cumva sa se mai intimple ceva si sa nu-si indeplineasca misiunea".

CRONICA.Nori negri

Spectatorii prezenti simbata in tribunele stadionului din Dej au anticipat parca declaratia lui Dorinel Munteanu de la finalul partidei, cind a anuntat ca se retrage de la echipa nationala, si i-au facut o primire fantastica batrinului optar. Jucatorii sai n-au vrut sa ramina mai prejos si au purtat la intrarea pe gazon tricouri pe care scria "unul este Dorinel". Desi imbracati in galben, vasluienii n-au facut insa nici o concesie celui care a scris istorie in tricoul Romaniei si au reusit sa deschida scorul prin Madar.

Simtind cum zvonurile dinaintea partidei par tot mai aproape de realitate, clujenii au luat cu asalt poarta lui Haisan si, dupa focurile de avertisment ale portughezului Semedo, artileristii Chihaia si Surdu au reusit sa sparga rezistenta moldovenilor. La 2-1, batalia parea cistigata, dar elevii lui Hizo n-au vrut sa capituleze si au lovit miseleste, cind nimeni nu se mai astepta, prin dezertorul Croitoru.

Pe final, centralul Martis a zgiltiit si mai tare scaunul Neamtului, refuzindu-i un penalty clar. A fost suficient pentru ca in tabara clujeana si in sufletul lui Munti vremurile de pace sa fie mai indepartate ca niciodata.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.