Duel. Intre actualul campion al lumii si liderul in clasamentul general, spaniolul Fernando Alonso, mai sunt doar doua puncte diferenta.

Marele Premiu al Chinei, care se va desfasura pe circuitul din Shanghai duminica, este un nou pas in tentativa lui Michael Schumacher de a recuceri coroana suprema. Intre septuplul campion mondial si actualul detinator al titlului suprem Fernando Alonso mai sunt doar doua puncte diferenta. Schumi pare a avea de partea sa avantajul unei masini mai puternice si pe acela al faptului ca el este castigatorul de anul trecut de la Shanghai.

Din momentul in care a anuntat ca se va retrage, Schumi si-a asigurat sprijinul tuturor celor de la Ferrari. E clar ca brazilianul Felipe Massa e mult mai in forma decat italianul Giancarlo Fisichella, coechipierul lui Alonso. Iar Schumi se bazeaza pe sprijinul sud-americanului, asa cum a facut-o si pana acum. O eventuala victorie a germanului ar lamuri aproape si invingatorul la categoria constructori. Ferrari are 168 puncte, iar Renault are cu doar 3 mai putin. Este un alt motiv pentru care toata echipa "Calutului cabrat" il va sprijini pe Schumi. In plus, ambele parti, Ferrari si Michael Schumacher ar intra definitiv in istorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.