Euroderby-ul handbalului feminin, disputat la Rm. Valcea, intre Oltchim si Rulmentul Brasov, a fost castigat, fara drept de apel, de dream-teamul oltean condus de Gheorghe Tadici. Valcea a surclasat Brasovul cu 36-25 (15-14) si a declansat, din nou, scandalul intre antrenorul Nationalei feminine si Mariana Tarca.

Razboiul mocnit dintre fosta mare handbalista Mariana Tarca si cel mai titrat antrenor roman din handbalul feminin, Gheorghe Tadici (care parea sa se fi stins inaintea meciului direct dintre Oltchim si Rulmentul), a reizbucnit dupa ce superechipa din Rm. Valcea a umilit, joi seara, in orasul de la poalele Capelei, pe Rulmentul Brasov, campioana en-titre si detinatoarea Cupei Challenge si a Cupei Romaniei. Desi diferenta de valoare dintre cele doua echipe a fost reflectata in rezultatul final, 36-25 (15-14) pentru Oltchim, antrenoarea ardelencelor a atacat extrem de dur prestatia arbitrilor moldoveni Sarbu si Suponicov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.