Prin birourile de la Stadionul "National" se vorbeste ca primarul Adriean Videanu a lasat sa se inteleaga faptul ca la inceputul lunii octombrie se va desfasura licitatia pentru demolarea celei mai mari arene din Bucuresti. Oficialii clubului Dinamo s-ar fi oferit sa ajute la reconstructia urgenta a arenei, pentru ca echipa din Soseaua Stefan cel Mare nu ar avea unde sa joace daca s-ar califica in grupele Ligii Campionilor.

Intoarcerea Stelei in Ghencea lasa Stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu" fara o utilitate imediata. In acest context, revin in actualitate discutiile despre demolarea acestei arene si construirea uneia pe care sa se poata disputa finala din 2009 a Cupei UEFA. Nu se mai vorbise de mult timp despre aceasta intentie a primarului general Adriean Videanu, lipsa unui sprijin hotarat din partea Guvernului taind elanul celor care se entuziasmasera de planul edilului-sef.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.