Efectuata ieri la Roma, tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al Grupei Mondiale a scos in cale Romaniei puternica reprezentativa a Frantei. Confruntarea va avea loc intre 9 si 11 februarie, in deplasare, cel mai probabil la Paris.

Oficialii reprezentativei de Cupa Davis a Romaniei nu sunt optimisti in privinta deznodamantului intalnirii din capitala Frantei. Principala grija a acestora o reprezinta refacerea in timp util a celui de-al doilea jucator din echipa, Victor Hanescu.

OUTSIDER

"Tragerea la sorti a fost una nefericita pentru noi. Imi doream foarte mult sa jucam pe teren propriu si aveam sanse de peste 50% ca acest lucru sa se intample. Nu aveam vreo favorita dintre posibilele adversare, dar voiam sa jucam acasa. Francezii sunt favoriti, pentru ca au jucatori de valoare, dar cred ca si noi avem 40% sanse de calificare in turul al doilea. Sunt convins ca il vom avea si pe Hanescu apt pana in luna februarie", a declarat Segarceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.