In aceasta seara, de la ora 20.00, in direct la TVR 1, Dinamo sustine mansa secunda din primul tur al Cupei UEFA, contra grecilor de la Xanthi
Chiar daca in tur "cainii rosii" au castigat cu 4-3, Mircea Rednic crede ca partida retur va fi mult mai dificila. "Vor fi mai periculosi, pentru ca nu mai au ce pierde. in tur au jucat cu un singur atacant, iar cu celalalt mai retras, acum sunt sigur ca vor juca cu trei atacanti. Ei trebuie sa inscrie ca sa se califice. Trebuie sa fim foarte seriosi. inca nu suntem calificati, chiar daca am castigat in deplasare", a precizat "Puriul". Pentru meciul din aceasta seara, Dinamo nu va putea conta pe serviciile lui Cosmin Pascovici, Ze Kalanga, angolezul avand o entorsa la genunchi, cu afectarea ligamentelor, si Dorin Mihut, care a suferit o leziune fibrilara la antrenamentul de marti seara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.