Tehnicianul Dan Petrescu a sustinut, miercuri, prima conferinta de presa de la numirea sa in functia de antrenor principal al Unirii Urziceni si a afirmat ca obiectivul trasat de conducerea clubului este mentinerea in prima liga

"Stiu ca va fi greu, ca vom pierde meciuri si ca va trebui sa ne batem ca sa nu retrogradam.Va fi greu, dar am gasit aici un grup unit", a spus Petrescu.

Acesta il va pastra ca secund pe Iulian Mihaescu, care a asigurat interimatul in ultimele doua etape de campionat, dupa plecarea lui Costel Orac. Petrescu si Mihaescu pregatesc impreuna meciul cu Universitatea Craiova, programat duminica, la ora 16.00, in etapa a X-a a Ligii I. "Va fi un meci pe viaa si pe moarte. Doar sansa va decide cistigatoarea meciului", a apreciat Petrescu.

Dan Petrescu a preluat conducerea tehnica a formatiei din Urziceni dupa ce a fost demis de la gruparea poloneza Wisla Cracovia. "Eram foarte suparat, fiindca nu ma asteptam sa fiu demis, si am zis ca e mai bine sa incep sa muncesc", a explicat Petrescu decizia de a veni la Urziceni. El a mentionat ca hotaritoare a fost si relatia buna pe care o are cu patronul Dumitru Bucsaru, dar si faptul ca la Urziceni are toate conditiile pentru a face performanta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.